GLAM EDUT

(Voimassa rajoitetun ajan)

EDUT voimassa, kun varaat aikasi 

nettiajanvarauksessa kohdasta GLAM EDUT.

TARJOUSHINTAISIA PALVELUAIKOJA RAJOITETUSTI, OLE SIIS NOPEA!

PARTURI-KAMPAAMO

Ei etuja tällä hetkellä.

KAUNEUSHOITOLA

HELPOTA AAMUJASI KESTOTAIVUTUKSILLA

SEKÄ KULMIEN LAMININOINNILLA 

 

YUMI BROWS KULMIEN LAMINOINTI 50€ (NORM.59€)

YUMI Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. K-16

 

YUMI LASHES - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 70€ (NORM.79€)

Sisältää: Ripsien kestotaivutuksen sekä kestovärjäyksen. Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Huom! YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

YUMI ™ Brow & LashLift yhteishintaan .................115€ (NORM.125€)

IHON PUHDISTUS KESÄN JÄLKEEN 

Timanttihionta Ihonpuhdistus ihon hapotuksella 90min 80€ (Norm.88€)

Timanttihionta kuorii ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se myös madaltaa juonteita, hioo pigmenttimuutoksia ja tasoittaa arpia kasvoilta. Kuorinnan teho on säädettävissä kaikille ihotyypeille sopivaksi. sis. Alkupuhdistuksen, hapotuksen, timanttihionnan, hieronnan, seerumin, kasvonaamion, päivävoiteen. 

EXUVIANCE RETINOL KASVOHOITO 30MIN. 80€

(Norm.85€)

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto, se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa, sekä parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä.

Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon jaa heikentyneeseen jäntevyyteen Palautumisaika kuorinnasta on lyhyt ja se sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Hoidossa kuorinta-aine jätetään vaikuttamaan iholle ja iho puhdistetaan kotona samana iltana tai seuraavana päivänä, ihotyypistä ja ihon kunnosta riippuen.

Iho uusiutuu hoidon jälkeen tehokkaasti ja 2-5 päivää hoidosta voi iholla esiintyä hilseilyä. Iho tulee suojata auringolta hoidon jälkeen.

Jo yksikin hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa upeasti, mutta paras teho saadaan sarjahoidolla 4-6viikon välein. Ammattilainen suosittelee juuri sinun ihollesi sopivan hoitovälin.

Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana ​

SOKEROINTI PAKETIT

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Huomioithan, että karvan pituus on riittävä, n. 1cm. Tällöin saamme parhaimman sokerointituloksen.

Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 99€ (norm. 120€)

Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 75€ (Norm.85€)

JALKAHOITO

JALAT KAUNIIKSI PAKETTI 100€  (NORM.109€)

Sisältää: Täydellinen jalkahoito, 1 h 30 min (NORM.79€) Sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn, kuorinnan, naamion, lakkauksen, rentouttavan hieronnan ja jalkavoiteen. ​ Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä (NORM.25€ ) Kestolakkauksella takaat kauniit varpaankynnet usean viikon ajaksi.

KYNSISTUDIO

Uusi geelilakkaus yksivärinen 45€ (Norm.48€)

Kynsinauhojen siistiminen, muotoonviilaus, lakkaus ja kynsinauhaöljy. Kynsien kestolakkaus jossa oman kynnen pituutta ei lisätä eikä kynttä vahvisteta Huoltoväli 2-3vko:a

🖤LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HEMMOTELTAVAKSI MEILLE!

Nimetön suunn.malli-30.png