GLAM EDUT

(Voimassa rajoitetun ajan)

EDUT voimassa, kun varaat aikasi 

nettiajanvarauksessa kohdasta GLAM EDUT.

TARJOUSHINTAISIA PALVELUAIKOJA RAJOITETUSTI, OLE SIIS NOPEA!

PARTURI-KAMPAAMO

Ei etuja tällä hetkellä.

KAUNEUSHOITOLA

 

YUMI BROWS KULMIEN LAMINOINTI 52€ (NORM.59€)

YUMI Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa. YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. K-16

 

EXUVIANCE PEELING

Ihoa heleyttävä kasvohoito joka antaa uskomattoman glow:n kasvoillesi! 

Tämä kuurihoito on tehokas ihosi kiinteyttäjä. Loistava ottaa ennen kesää. Kuurihoitona peeling kasvohoito antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia. 6 hoitoa 1–2 viikon välein tuottaa näkyviä tuloksia.Iho kiinteytyy ja heleytyy silminnähtävästi.  

Kuurihoito sopii kaikille ihotyypeille

6 kerran hoitopaketti hintaan 250 € (norm.300€ )

Jalat kauniiksi paketti 100€ (Norm.109€)

Sisältää: Täydellinen jalkahoito, 1 h 30 min (Norm. 79€) Sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn, kuorinnan, naamion, lakkauksen, rentouttavan hieronnan ja jalkavoiteen. ​ Kestolakkauksen jalkahoidon yhteydessä (Norm. 25€ )

Kestolakkauksella takaat kauniit varpaankynnet usean viikon ajaksi.

Valittavanasi useita värivaihtoehtoja.

Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 99€ (norm. 120€)

Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 75€ (Norm.85€)

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Huomioithan, että karvan pituus on riittävä, n. 1cm. Tällöin saamme parhaimman sokerointituloksen.

KYNSISTUDIO

Uusi geelilakkaus yksivärinen 42€ (Norm.48€)

Kynsinauhojen siistiminen, muotoonviilaus, lakkaus ja kynsinauhaöljy. Kynsien kestolakkaus jossa oman kynnen pituutta ei lisätä eikä kynttä vahvisteta Huoltoväli 2-3vko:a

🖤LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HEMMOTELTAVAKSI MEILLE!

Nimetön suunn.malli-30.png