top of page

GLAM EDUT

(Voimassa rajoitetun ajan)

EDUT voimassa, kun varaat aikasi 

nettiajanvarauksessa kohdasta GLAM EDUT.

TARJOUSHINTAISIA PALVELUAIKOJA RAJOITETUSTI, OLE SIIS NOPEA!

PARTURI-KAMPAAMO

Tyvikasvun (max 2 cm) värjäys hiustenleikkauksella...........................80€ 

(norm.95€)

Lyhyiden hiusten Basic värjäys + leikkaus paketti.................................85€

(norm.98-109€)

Puolipitkien hiusten Basic värjäys & leikkaus paketti............................95€

(norm.105-122€)

 

Pitkien hiusten Basic värjäys +leikkaus paketti...................................110€

(norm.121-143€)

Hiusten Spa hoito hiustenleikkauksella.................................................48€

(NORM.58€)

Tervetuloa rentouttavaa hiuksia hellivään Spa hoitoon! Sisältäen: Kerastase tehohoito, päänahan rentouttava 10min hieronta sekä hiustenleikkaus 1h

TARJOUSHINTAISET VÄRJÄYSPALVELUT EIVÄT SISÄLLÄ ERIKOIS / RAIDOITUSTEKNIIKOITA (Balayage,babylights) TAI VÄRINPOISTOJA. KOSKEE VAIN UUSIA VARAUKSIA

Mikäli hiuksesi ovat paksut lisäämme tarjoushintaan

paksun hiuksen lisän.

KAUNEUSHOITOLA

NYT VOIT VARATA KAIKKIIN KASVOHOITOIHIMME LISÄPALVELUNA

 KÄSIÄ HELLIVÄN PARAFIINIHOIDON HINTAAN 10€!

PARAFIINIHOITO ON SUPERKOSTEUTTAVA JA KÄSIÄ RENTOUTTAVA HOITO. 

LOISTAVA LISÄPALVELU KUIVILLE KÄSILLE.

KASVOHOIDOT

TALVI ON LOISTAVAA AIKAA HOITAA IHOASI TEHOKKAASTI!

OLEMME KOONNEET TALVEN IHONHOITOON SOPIVA KASVOHOITOJA JOILLA SAAT TEHOKKAITA TULOKSIA JA IHOSI ON VALMIS LOISTAMAAN KEVÄÄN SAAPUESSA.

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus kasvoille 75min 130€ (Norm.145€)

Mikroneulaus kasvot ja kaula 90min 150€ (Norm.165€)

Mikroneulaushoidossa iholle tehdään satoja pieniä mikro-aukkoja, näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen. Ihon mikroneulaus kiihdyttää kollageenin tuotantoa, uudistaa ihoa ja imeyttää hoitotuotteet tehokkaammin. Säännöllisellä hoitamisella mikroneulaushoito silottaa, liftaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Mikroneulaushoidolla voidaan käsitellä kasvot, kaula, rintakehä sekä häivyttää ihossa olevia arpia. Hoidossa käytetään aina steriiliä neulaspäätä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappo kuorinta, neulaus, naamio ja loppu hoito-voiteet.

EXUVIANCE RETINOL KASVOHOITO 30MIN. 80€

(Norm.85€)

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto, se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa, sekä parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä.

Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon jaa heikentyneeseen jäntevyyteen Palautumisaika kuorinnasta on lyhyt ja se sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Hoidossa kuorinta-aine jätetään vaikuttamaan iholle ja iho puhdistetaan kotona samana iltana tai seuraavana päivänä, ihotyypistä ja ihon kunnosta riippuen.

Iho uusiutuu hoidon jälkeen tehokkaasti ja 2-5 päivää hoidosta voi iholla esiintyä hilseilyä. Iho tulee suojata auringolta hoidon jälkeen.

Jo yksikin hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa upeasti, mutta paras teho saadaan sarjahoidolla 4-6viikon välein. Ammattilainen suosittelee juuri sinun ihollesi sopivan hoitovälin.

Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana ​

EXUVIANCE PEELING supertehokas sarjahoito 6krt 250€ (Norm.300€)

EXUVIANCE PEELING Ihoa heleyttävä kasvohoito joka antaa uskomattoman glow:n kasvoillesi!  Tämä kuurihoito on tehokas ihosi kiinteyttäjä. Loistava ottaa ennen kesää. 

Kuurihoitona peeling kasvohoito antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia. 6 hoitoa 1–2 viikon välein tuottaa näkyviä tuloksia.Iho kiinteytyy ja heleytyy silminnähtävästi.

 Kuurihoito sopii kaikille ihotyypeille.

Voit varata ensimmäisen käyntisi netissä ja seuraavat 5 hoitokertaa varataan hoitolassa yhdessä kosmetologin kanssa.

 

RF kasvohoito 115€ (Norm.120€)

 RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

 RF on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kiinteyttävä radiofrekvenssihoito kasvoille ja kaulalle Sisältää alku puhdistuksen, kuorinnan, RF käsittelyn ja naamion.

UUTUUS PALVELUVALIKOIMASSAMME!

CIABROWS HENNA KULMAT TUTUSTUMISTARJOUKSESSA........45€

CIABROWS henna värjäyksessä värjäämme kulmakarvan sekä ihon kulmakarvan alta.Henna kulmat ovat ihanteellinen vaihtoehto asiakkaille, joilla on harvat kulmat tai kulmat jossa on koloja.Näyttävien kulmien ystäville henna kulmat ovat myös loistava vaihtoehto. Hennakulmien kesto on noin 6-8viikkoa riippuen ihotyypistä.

SOKEROINTI PAKETIT

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Huomioithan, että karvan pituus on riittävä, n. 1cm. Tällöin saamme parhaimman sokerointituloksen.

Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 99€ (norm. 120€)

Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 75€ (Norm.85€)

BRASILIALAINEN SOKEROINTI

Brasilialainen sokerointi eli brassi sokerointi on intiimialueen karvanpoisto, joka on ammattilaisen käsissä mukava ja nopea toimenpide. Brassisokeroinnin jälkeen iho pysyy karvattomana pitkään. Brassisokerointiin kuluu kokonaisuudessaan vain noin 15-30min (karvan määrästä ja laadusta riippuen) Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Huomioithan, että karvan pituus on riittävä, n. 1cm. Tällöin saamme parhaimman sokerointi tuloksen

Brasilialainen sokerointi naiset 60€ (Norm.69€)

Brasialainen sokerointi ,miehet 70€ (Norm.79€)

HEMMOTTELUHIERONNAT

Kokovartalohieronta 60min 55€ (Norm.62€)

Koko kehon ja mielen rentouttava hieronta. Sisältää jalkojen, selän, hartioiden, käsien dekolteen ja kaulan alueen hieronnan.

Kuumakivihieronta 60min 68€ (Norm.75€)

Kuumakivihieronta on nautinnollinen hetki keholle sekä mielelle. Hoito on lämpimillä basalattikivillä tehty syvärentouttava sekä lihasjännityksiä laukaiseva hoito. Hoidon tarkoituksena on aktivoida aineenvaihduntaa sekä lymfanestekiertoa. Hoito on ihanteellisin talviaikaan, sillä pääset rentoutumaan lämpimään hoitopetiin sekä unohtamaan kaiken arjen stressin.

KAIKKI KESTOPIGMENTOINNIT 299€ / ALUE

Sisältää kaksi kestopigmentointikertaa puudutuksineen.

Teemme liikkeessämme kaikki kestopigmentoinnit turvallisilla ja REACH asetusten mukaisilla Swiss Colorin kestopigmentointiväreillä.

KESTOPIGMENTOINTI EYELINER 299€ (Norm. 330€)

Eyeliner-kestopigmentointi eli silmien kestorajaus tehdään pigmentointikoneella, jossa ripsirajaan muotoillaan kaunis, asiakkaan silmään sopiva kestorajaus Rajauksen paksuus ja muoto suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

KESTOPIGMENTOINTI POWDER BROWS 299€ (Norm.340€)

Pigmentointikoneella tehtävät kulmat. Hellävarainen tekniikka. PowderBrows kulmat tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. PowderBrows-puuterikulmat tunnetaan myös nimellä Shadow Brows, Ombre Brows, Brow Shading jne. Lopputulos on nimensä mukaisesti kaunis puuterimainen, kuin kevyt meikki. Tällä tekniikalla onnistuu niin luonnollinen lopputulos kuin myös näyttävämpikin look. Tämä tekniikka EI OLE sama kuin vanhanaikaiset tasaisen tummat, syvälle tehdyt kestopigmentoinnit! Kulmat tehdään uusimmilla tekniikoilla kevyesti ihon pintakerroksiin, pysyvyys puuterikulmilla on noin 1-3 vuotta. Hellävaraisin tekniikkamme ja siksi paras kaikenlaisille ihotyypeille myös iäkkäämmälle iholle!.

KESTOPIGMENTOINTI LIP BLUSH 299€ (Norm.420€)

Modernein tekniikka huulten pigmenointiin. Lip Blush huulten pigmentoinnin idea on korostaa omaa luonnollista huulten muotoa ja parannella huulten väriä ja symmetriaa. Lip Blush pigmentointi tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. Huulten sävyttäminen tuo huulillesi selkeämmän, täyteläisen ja nuorekkaan näköisen ilmeen. Nykyään trendinä on luonnollisuus ja omien piirteiden korostaminen. Tavoitteena on korostaa ja parannella omia huuliasi lopputuloksen pysyessä erittäin kauniin ja luonnollisen keveänä. Kyse EI OLE vanhanaikaisista tummanpunaisista huulipunaa imitoivista pigmentoinneista tai kovista huulirajauksista, vaan lopputulos on parantuneena kevyt häivytetty huulisävyte, kuin omat huulesi mutta astetta paremmat. Voit lisätä hieman kiiltoa tai huulirasvaa ja huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta 24/7!

🖤LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HEMMOTELTAVAKSI MEILLE!

Nimetön suunn.malli-30.png
bottom of page