Nimetön suunn.malli-30.png

GLAM 

Permanent Make Up

Kauneushoitolastamme kestopigmentoinnit

kauniisti, steriilisti ja huolella.

Kestopigmentointi ammattilaisemme

Viktoriia Schheglova loihtii sinulle kauneimmat kulmat, intensiivisimmän eyelinerin tai täydellisen lipblush kestopigmentoinnin.

Tervetuloa kestävän meikin helppoon maailmaan!

Nähdään Glamilla!

KESTOPIGMENTOINTI

(Sisältäen kaksi käsittelykertaa puudutuksineen) sekä kotihoito-ohjeet

KULMAT.................................................................................................................................................................................................340€

Pigmentointikoneella tehtävät kulmat. Hellävarainen tekniikka.

PowderBrows kulmat tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. PowderBrows-puuterikulmat tunnetaan myös nimellä Shadow Brows, Ombre Brows, Brow Shading jne. Lopputulos on nimensä mukaisesti kaunis puuterimainen, kuin kevyt meikki. Tällä tekniikalla onnistuu niin luonnollinen lopputulos kuin myös näyttävämpikin look. Tämä tekniikka EI OLE sama kuin vanhanaikaiset tasaisen tummat, syvälle tehdyt kestopigmentoinnit! Kulmat tehdään uusimmilla tekniikoilla kevyesti ihon pintakerroksiin, pysyvyys puuterikulmilla on noin 1-3 vuotta. Hellävaraisin tekniikkamme ja siksi paras kaikenlaisille ihotyypeille myös iäkkäämmälle iholle!

EYELINER.............................................................................................................................................................................................330€

Eyeliner-kestopigmentointi eli silmien kestorajaus tehdään pigmentointikoneella,

 jossa ripsirajaan muotoillaan kaunis, asiakkaan silmään sopiva kestorajaus

Rajauksen paksuus ja muoto suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa

LIPBLUSH.............................................................................................................................................................................................420€

Modernein tekniikka huulten pigmenointiin.

Lip Blush huulten pigmentoinnin idea on korostaa omaa luonnollista huulten muotoa ja parannella huulten väriä ja symmetriaa. Lip Blush pigmentointi tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. Huulten sävyttäminen tuo huulillesi selkeämmän, täyteläisen ja nuorekkaan näköisen ilmeen. Nykyään trendinä on luonnollisuus ja omien piirteiden korostaminen.
Tavoitteena on korostaa ja parannella omia huuliasi lopputuloksen pysyessä erittäin kauniin ja luonnollisen keveänä. Kyse EI OLE vanhanaikaisista tummanpunaisista huulipunaa imitoivista pigmentoinneista tai kovista huulirajauksista, vaan lopputulos on parantuneena kevyt häivytetty huulisävyte, kuin omat huulesi mutta astetta paremmat. Voit lisätä hieman kiiltoa tai huulirasvaa ja huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta 24/7!

MITÄ TUOTTEITA KÄYTÄMME LIIKKEESSÄMME KESTOPIGMENTOINTIEN TEKOON

Perma Blend -kosmetiikkapigmentit pysyvään meikkiin ja mikropigmentointiin.

Nämä korkealaatuiset väriaineet säilyttävät todellisen värinsä myös käsittelyn jälkeen. Valmistettu mikropartikkeleista, joilla on suuri sirpaloituminen, mikä takaa kestävyyden ja erinomaisen värintoiston. Musteen oikea koostumus varmistaa värin helpon levittämisen ihon alle.

- Erinomainen värintoisto ja kestävyys 

-Värit voidaan sekoittaa keskenään

- Luotu meikkialan ammattilaisten avulla

- Saksalaiset CTL-laboratoriot ovat hyväksyneet pigmentit - mikä vahvistaa niiden erinomaisen laadun

 

Valmistettu Yhdysvalloissa maailmankuulun musteen avulla.

Kaikki Perma Blend -pigmentit ovat steriilejä ja vegaanisia.